Πολιτική Απορρήτου

Στην E-HUT IKE με έδρα Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 4, Χαλάνδρι, 15233 και με ΑΦΜ 800880885 ΔΟΥ Χαλανδρίου με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 143837601000 και εφεξής E-HUT, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις (Οδηγία (ΕΕ) 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27.04.2016), δεν πρόκειται να προβούμε σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας ως χρήση. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αφορούν αποκλειστικά σε πληροφορίες που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προκειμένου να έχετε άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημά μας, να λαμβάνετε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας θέτετε, να εξυπηρετείστε αποτελεσματικά και προσωποποιημένα και να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας.

Η εταιρία μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πουλάει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Η E-HUT αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Η E-HUT δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, των χρηστών της ιστοσελίδας και των πελατών του, τηρώντας το Νόμο 2472/1997 περί «Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και το Νόμο 3471/2006 περί «Προστασίας προσωπικών Δεδομένων και ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες». Τα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρηση επιβεβαιώνει ότι τυχόν συλλογή, επεξεργασία ή/και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το νόμο και μόνον κατόπιν δικής σας ρητής ειδικής συναίνεσης και αποκλειστικά και μόνον για τους σκοπούς και στο μέτρο που απαιτείται για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και την παροχή των επιμέρους υπηρεσιών.

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη και διεκπεραίωση της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευρά σας ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων, όπως το ονοματεπώνυμό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Δηλαδή, διεύθυνση αποστολής αλληλογραφίας ή παράδοσης και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Τα στοιχεία πληρωμής σας όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται καθώς η διεκπεραίωση της συναλλαγής πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον της εξουσιοδοτημένης γι’ αυτό τράπεζας και καλύπτεται από τους ισχύοντες διεθνείς κανόνες ασφάλειας δεδομένων.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας έχουν σκοπό να μετρήσουν την επισκεψιμότητα της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των επσκεπτών/πελατών για τα διατιθέμενα προϊόντα και να διευκολύνουν το σύνολο των συναλλαγών με την E-HUT.

Η E-HUT συλλέγει από τους χρήστες του τις εξής πληροφορίες:

τα στοιχεία που καταχωρεί ο χρήστης κατά την εγγραφή του ως πελάτη
τα στοιχεία που καταχωρεί ο χρήστης προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του
τα στοιχεία που καταχωρεί ο χρήστης / επισκέπτης στις φόρμες επικοινωνίας
Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας και ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας.
Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες, όπως τα στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, τα στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με μια προσφορά που έχετε ζητήσει.

Η E-HUT κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:

την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας,
την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του προσώπου σας σε κάθε αναγκαία περίπτωση, για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
και ειδικές προσφορές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από την E-HUT, στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ehut.gr

Η εκ μέρους σας εκούσια προσκόμιση / καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων, δηλώνει ότι συναινείτε στη χρήση των ως άνω δεδομένων σας από την Η E-HUT για τους λόγους που αναφέρθηκαν.

Σε καμία άλλη περίπτωση η E-HUT δεν δύναται να γνωστοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη συναίνεση σας, πλην των περιπτώσεων της παρ.3 του άρθρου 13 και του άρθρου 15 της Οδηγίας 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27.04.2016 (λ.χ. προστασία δημόσιας / εθνικής ασφάλειας, πρόληψη / ανίχνευση / διερεύνηση ποινικών αδικημάτων κα.).

Η E-HUT και ο εκάστοτε υπεύθυνος επεξεργασίας εφαρμόζουν όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίζεται υψηλό επίπεδο ασφαλείας όσον αφορά στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και ενδεικτικά εφαρμόζουν κάθε προληπτικό μέτρο με σκοπό:

απαγορεύουν την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων προσώπων σε εξοπλισμό επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία
αποφεύγουν τη μη επιτρεπόμενη ανάγνωση / αντιγραφή / τροποποίηση / αφαίρεση υποθεμάτων δεδομένων
αποφεύγουν τη μη επιτρεπόμενη εισαγωγή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
αποφεύγουν τη χρήση συστημάτων αυτοματοποιημένης επεξεργασίας από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα που χρησιμοποιούν εξοπλισμό επικοινωνίας δεδομένων
εξασφαλίζουν ότι τα εξουσιοδοτημένα προς επεξεργασία πρόσωπα έχουν πρόσβαση μόνο στα δεδομένα που καλύπτει η εξουσιοδότηση πρόσβασής τους κ.α.
Σε περίπτωση τυχόν παραβίασης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ο υπεύθυνος επεξεργασίας γνωστοποιεί αμελλητί στην αρμόδια εποπτική αρχή (και στο υποκείμενο των δεδομένων υπό της προϋποθέσεις του άρθρου 31 του Κανονισμού) την επελθούσα παραβίαση.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα παραμένουν αποθηκευμένα μέχρις ότου μας ζητήσετε τη διαγραφή τους.

Στοιχεία Υπευθύνου Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Χριστιάνα Μπούρα | τηλ: +30 2152151619 και Μιχαήλ Ζερβός | τηλ: +30 2152151618

Η διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας απαιτεί τη συλλογή προσωπικών στοιχείων για την παράδοσή της ή την κράτησή της. Οποιοδήποτε έγγραφο ή παραστατικό που δηλώνει την ταυτότητα του εκάστοτε πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται αποκλειστικά από τον υπεύθυνο του αρμοδίου τμήματος της E-HUT.
Η εκ μέρους σας εκούσια προσκόμιση / καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων, δηλώνει ότι συναινείτε στη χρήση των ως άνω δεδομένων σας από τους υπαλλήλους της E-HUT για τους λόγους που αναφέρθηκαν.
Σε καμία άλλη περίπτωση η E-HUT δεν δύναται να γνωστοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη συναίνεση σας, πλην των περιπτώσεων της παρ.3 του άρθρου 13 και του άρθρου 15 της Οδηγίας 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27.04.2016 (λ.χ. προστασία δημόσιας / εθνικής ασφάλειας, πρόληψη / ανίχνευση / διερεύνηση ποινικών αδικημάτων κα.)

H E-HUT σας επιτρέπει ως χρήστη του ηλεκτρονικού της καταστήματος να διορθώνετε / τροποποιείτε / συμπληρώνετε προσωπικά σας δεδομένα που είναι ανακριβή ή ελλιπή, ή και να διαγράφετε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες που εκουσίως έχετε καταχωρήσει κατά την πλοήγησή σας στο ehut.gr.
Σε περίπτωση που επιλέξετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, η E-HUT θα ενεργήσει χωρίς άσκοπη καθυστέρηση για τη διαγραφή, εάν η επεξεργασία παραβιάζει της διατάξεις των άρθρων 4,8 ή 10 του κανονισμού ή αν τα δεδομένα πρέπει να διαγραφούν προκειμένου να τηρηθεί εκ του νόμου υποχρέωση του υπεύθυνου επεξεργασίας.
Για την προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η E-HUT θα προσπαθήσει σε κάθε περίπτωση να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που αιτείται τη διόρθωση / συμπλήρωση / τροποποίηση / διαγραφή είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη / υποκείμενο προσωπικών δικαιωμάτων.

* Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με την E-HUT μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ehut.gr

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Cookies:

H E-HUT χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να διευκολύνει την απρόσκοπτη πρόσβαση, λειτουργία και προστασία της ιστοσελίδας της, αλλά και για να προβαίνει στις απαραίτητες βελτιώσεις του περιεχομένου αυτής. Για παράδειγμα, μέσω των cookies μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον Browser μέσω του οποίου κάνετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας ή να αποθηκεύσουμε τις επιλογές της πλοήγησής σας.

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στην εκάστοτε συσκευή του χρήστη (στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, στο τάμπλετ ή στο κινητό σας τηλέφωνο). Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στις συσκευές των χρηστών (ηλεκτρονικοί υπολογιστές/ τάμπλετ/κινητά τηλέφωνα) ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτές.

Έχετε υπόψιν ότι τα Cookies είναι απολύτως αναγκαία για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας και διαγράφονται κάθε φορά αυτόματα μετά την έξοδό σας από το site μας.

Η E-HUT χρησιμοποιεί cookies για τους εξής λόγους:

Προκειμένου να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και στις Υπηρεσίες Πληρωμών.
Για να διευκολύνουμε και να βελτιστοποιήσουμε την είσοδο σας στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα.
Για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο περιηγείστε και αλληλεπιδράτε εντός της ιστοσελίδας μας.
Για να παρακολουθήσουμε και να αναλύσουμε τις επιδόσεις, τις λειτουργίες και την αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας μας.
Για να εφαρμόζονται οι όροι χρήσης που διέπουν το site μας.
Για εντοπισμό και παρεμπόδιση ενδεχόμενων περιστατικών απάτης.
Για την εξυπηρέτηση των χρηστών και για στατιστικούς και ερευνητικούς λόγους
Ασφάλεια Συναλλαγών :

Η E-HUT μεριμνά για τη διαχείριση, προστασία, ασφάλεια και ακεραιότητα των δεδομένων που συλλέγει από τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Η E-HUT έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες καταχωρούν στην ιστοσελίδα του ή παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (π.χ. μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας).
Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, απώλεια, κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή, αλλά και βοηθούν στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι αληθή, ακριβή και χρησιμοποιούνται ορθά.
Η σύνδεσή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιείται η τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer, η οποία στηρίζεται σε ένα κωδικό / κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό / κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers), όπως Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και συνίσταται η χρήση τους για τη σύνδεση σας στην ιστοσελίδα του ehut.gr.
Συνεχώς η E-HUT επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα της και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, όπως επίσης ανανεώνει και την παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται ανά διάστημα συμφώνως με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση των χρηστών.